Τέταρτο αλλά ανεξάρτητο μέρος από κωμικά, και όχι μόνο, επεισόδεια επιστημονικής φαντασίας. To πρώτο επεισοδιάκι δεν σατιρίζει κάποια θρησκεία αλλά ομάδες "κολλημένων" φανς διαφόρων σειρών.
Σαν να μου φαίνεται κιόλας πως όσο πάνε γίνονται και πιο περίπλοκα και λεπτομερή τα "Νέα". Χμμ... (Και κάντε και κανα σχόλιο).
Tα μέρη 1, 2, και 3, βρίσκονται εδώ: This is GNN 1 , This is GNN 2, This is GNN 3



THIS IS GNN NEWS (GALACTIC NOUMENAL NETWORK NEWS) 4.


Choisissez votre langue......Wählen Sie Ihre Sprache......Choo...<Θα αλλάξω εμφύτευμα. Δεν πάει άλλο! Ελληνικά θέλω, κωλόπραμα!!>... Επιλέξτε γλώσσα.


Μεταφραστής λειτουργεί κανονικά.

Επιλέξτε παρουσιαστή. ...


THIS IS GNN NEWS. Επισκεφτείτε τώρα το Νοο-χώρο μας για τετραδιάστατη ενημέρωση: 4dttp://GWW.GNN.hypergate:48239807.COM.mwg

Πιέστε το πλήκτρο σύνδεσης με το Νοο-Δίκτυο πάνω στο σώμα σας για άμεση επαφή. Γεγονότα του τελευταίου πικοδευτερόλεπτου.


THIS IS...GNN News. The Galactic Noumenal Network News!



Καλησπέρα σας κύριες, κύριοι και οντότητες κάθε είδους, κλάδου, φυλής, απόχρωσης, βιοψυχολογίας και σοφοντολογικής κατάταξης.


Βίαια επεισόδια αμαύρωσαν για άλλη μία φορά το Συνέδριο Παλαιονοητικών Θρησκειών που πραγματοποιούνταν αυτή την εβδομάδα (31 Μαρτίου - 6 Απριλίου 3017) στον Μπορεάλις. Παλαιοαστροημερολογίτες Τρεκιστές συγκρούστηκαν με ομάδα των Τζενταϊστών της Πρώτης Τριλογίας.

Αφορμή της συμπλοκής στάθηκε η άρνηση των Τρεκιστών να αναγνωρίσουν την "Ύπατη Αγιότητα" του Αγίου Γεωργίου Λουκά - μεγάλου Προφήτη του Τζενταϊσμού - πράγμα που έκανε το Συμβούλιο των Τζενταϊστών της Π.Τ. να αφαιρέσει το όνομα του Αγίου Ευγενίου του Ροδενβέρη από το επίσημο "Εορτολόγιο των Μικρών" της Εκκλησίας τους.
Αποκαλώντας οι μεν τους δε "Αιρετικούς", "Σχισματικούς" και "Ιερόσυλους" άρχισαν να σπάνε και να πετούν τα ιερά αντικείμενα των δύο μεγάλων δογμάτων που εκτίθενταν στο συνεδριακό κέντρο της Σιντέρεα, πόλης του Μπορεάλις.

Η Μπορεαλινή αστυνομία - που ήδη περίμενε να γίνουν επεισόδια - προσπάθησε να συγκρατήσει το πλήθος, αλλά όταν οι Τζενταϊστές έσκισαν την "Επί Αφίσης Αγία" Εικόνα του Προφήτη Κέρκιου, - του ενός από τους δύο Μεγάλους Προφήτες των Παλαιοαστροημερολογιτών Τρεκιστών - οι Τρεκιστές έσπασαν τον πανάρχαιο πλαστικό Ιερό Ιέρακα της Χιλιετηρίδος! Μετά από αυτές τις ανείπωτα ανίερες πράξεις επικράτησε τέτοιο χάος ώστε οι αστυνομικές δυνάμεις ήσαν ανίσχυρες να ελέγξουν τους έξαλλους πιστούς και ιερείς.

Έγιναν αρκετές συλλήψεις και υπήρξαν τραυματισμοί αλλά ευτυχώς όχι θύματα.
Οι εκπρόσωποι των άλλων Παλαιονοητικών Θρησκειών αποχώρισαν από το Συνέδριο και μόνο ένας Καλόγερος του Ζεν Μπαμπυλωνισμού-5 σχολίασε: Που να τους πάρουν όλους οι Σκιές να ησυχάσουμε πια! Για όνομα του Αγίου Σεριδανού και της Οσίας Ντελέννης δηλαδή, θου Στραζύνσκιε φυλακήν τω στόματί μου και κολάζομαι!


---------------------------------------------------


Το αγαπημένο περιοδικό εκατομμυρίων αναγνωστών σε όλο το ηλιακό σύστημα Interplanetary Areographic, σας εύχεται Καλές Γιορτές και Ευτυχισμένο το 2190!
Γιορτάζοντας και τα δικά του 110α γενέθλια, το περιοδικό Αρειανολογίας και Αρεογραφίας προσφέρει εντελώς δωρεάν σε κάθε νέο ή παλαιό συνδρομητή ένα υπέροχο VCC (Virtual Crystal Cube), που περιέχει ένα πολύωρο 3d ταξίδι σε ολόκληρο τον Άρη!
Ταξιδέψτε μαζί με το Interplanetary Areographic απ'άκρη σ'άκρη στον κόκκινο πλανήτη, από τη Βόρεια Βάση στον Πόλο μέχρι την Οlympusland, από τα νέα κανάλια στο Schiaparelli, μέχρι την πόλη Χρυσηίδα στην Valles Hellas Martiana, όπως και στον πιο "ιερό" τόπο των Αρειανών, Utopia Planitia, όπου βρίσκεται το Μνημείο του Βίκινγκ-2!
Προσβλέποντας μάλιστα και στο μέλλον, το VCC περιέχει και ένα φανταστικό ντοκυμαντέρ στον "μπλε και πράσινο" Άρη που θα γίνει πραγματικότητα σε λίγους αιώνες. Οδηγοί σας σ'αυτό το υπέροχο ταξίδι οι γνωστοί VIPS (virtual personalities) Τζον Κάρτερ και Ντέγια Θόρις!
Περιοδικό Interplanetary Areographic. Για να νιώθετε σαν Αρειανοί, και όχι σαν "γήινοι", στον Άρη!


---------------------------------------------------


Το "Δάκρυ", το πασίγνωστο Διαμάντι του Στέμματος της Κραταιάς Εικονικής Αυτοκρατορίας της Βρετάνα, κλάπηκε χτες από το μέτωπο της Αυτής Μεγαλειότητας, Βασίλισσας Ελιζέμπα Ορφέα Γενεβιέβη της 32ης.
Η βασίλισσα που βρίσκεται σε περιοδεία στην Πανμεγίστη Σολάρια για τον εορτασμό των 2000 χρόνων βασιλείας της, είχε καταλύσει με την ακολουθία της, στο εξακοσιοστό ενενηκοστό ένατο πεδίο του ορατού κόμβου της Μυθαστρίας που βρίσκεται σε γεωσύγχρονη τροχιά στο διάστημα πάνω από την αιωρούμενη ΟλοΣυνειδησεομονάδα Mισό, μισό! Τι θα πει ΟλοΣυν...πώς το είπες;...bzzzt...ΟλοΣυνειδησεομονάδα: Νεολογισμός του 102ου αιώνα με κύριο νόημα ανάλογο, αν και υπεραπλουστευμένο, με την παρελθούσα ορολογία για τη λέξη "Πόλη"...bzzzzt> Βενέζια{coelestis}Νόβα στην Ατλάντικα της Γης.

Όπως είναι γνωστό, πριν δύο χιλιετηρίδες, κατά τα τέλη του 82ου αιώνα η Αυτοκρατορία της Βρετάνα κατελάμβανε μερικές δεκάδες κόσμους στο γαλαξιακό βραχίονα "Νόρμα". Εξ αιτίας της ενεργειακής κρίσης που μάστιζε τότε την Αυτοκρατορία, και ειδικά το σύστημα της αυτοκρατορικής πρωτεύουσας Βρετάνα, η τότε μονάρχης Ελιζέμπα Ρομανόλα Μπερενγκάρια η 20η επέτρεψε να δημιουργηθεί ένα σύστημα απορρόφησης του πλάσματος από όλους τους ήλιους που φώτιζαν τους κόσμους της αυτοκρατορίας.
Το σύστημα όμως αυτό ήταν τόσο ασταθές που τα άστρα δεν άντεξαν και ένα μετά το άλλο άρχισαν να εκρήγνυνται σε διάστημα λίγων ετών. Η κατάσταση ήταν μη αναστρέψιμη και η μόνη λύση για την επιβίωση των δισεκατομμυρίων υπηκόων ήταν να μεταφερθεί ολόκληρος ο πολιτισμός της αυτοκρατορίας σε έναν τεχνητό εικονικό κόσμο.

Όλοι οι κόσμοι, όλοι οι κάτοικοι, όλες οι πόλεις, όλα τα φυτά, ζώα, μηχανές, όλο το νοητικό Δίκτυο μεταφέρθηκε μέσα σε ένα "Διαμάντι" φτιαγμένο στην καρδιά του άστρου που ακόμα φώτιζε τη Βρετάνα, λίγο πριν εκραγεί. Το διαμάντι έχει σχήμα δακρύου και συμβολίζει τα δάκρυα και τη μετάνοια των Βρετανιανών για την αυτοκαταστροφή τους όταν ο ήλιος της Βρετάνα εξερράγη και εξαέρωσε τον πλανήτη.

Η τωρινή βασίλισσα επιλέχτηκε σε ηλικία μόλις 19 στάνταρ ετών να αποκτήσει μερική αθανασία και να φέρει το διαμάντι στο μέτωπό της για όλη την αιωνιότητα. Έτσι σήμερα η Κραταιά Εικονική Αυτοκρατορία της Βρετάνα αποτελείται από χιλιάδες εικονικούς κόσμους με τρισεκατομμύρια υπηκόους, που συνδέονται με το φυσικό σύμπαν μόνο μέσω του Γαλαξιακού Νοοδικτύου και της βασίλισσας.

Οι συνέπειες που μπορεί να έχει η κλοπή αυτή και, ακόμα περισσότερο, η πιθανή καταστροφή του "Δακρύου" για όλο το γαλαξία είναι ανυπολόγιστες. Εξ άλλου το μοντέρνο τηλεπροθετικό Νοοδίκτυο χρωστά πολλά στην τεχνολογία που ανέπτυξαν οι τεχνητές νοημοσύνες των εικονικών Βρετανιανών τις τελευταίες δύο χιλιετηρίδες.
Κανείς δεν γνωρίζει ούτε πώς έγινε η κλοπή, ούτε για ποιο λόγο. Η βασίλισσα φυσικά έπεσε σε κώμα, λόγω της απόλυτης συμβιωτικής σχέσης που έχει με το "Δάκρυ".
Το μόνο ελπιδοφόρο είναι πως το διαμάντι δεν έχει καταστραφεί, αλλιώς η βασίλισσα θα είχε πεθάνει!

Οι Ιππότες Της Σπειροειδούς Τράπεζας - Μυθάστριοι πράκτορες στην υπηρεσία της βασίλισσας - βρίσκονται ήδη σε συμβούλιο μαζί με τις αρχές της Πανμεγίστης Σολάρια στη Βενέζια{coelestis}Νόβα, για να αποφασίουν την επόμενη κίνησή τους ώστε να βρεθεί και να επιστραφεί το Δάκρυ στο μέτωπο της "κοιμώμενης βασίλισσας" Ελιζέμπα Ορφέα Γενεβιέβη της 32ης.


----------------------------------------------------------------


Ένα πολύ ευχάριστο νέο για όσους σκέφτονται να περάσουν τις διακοπές τους στα Βυθισμένα Νησιά του Αιγαίου.
Από αύριο 11 Ιουλίου 2979 οι εξωκόσμιοι τουρίστες που φτάνουν στη Γη δεν θα χρειάζεται πια να πηγαίνουν στην Αμφίτριτο, την Πρώτεα, τη Γοργώ και την Τέλεστο μέσω της Υπεράττικα - την μεγάπολη-πρωτεύουσα της Ευρωπαϊκής Επαρχίας της Ελλάδας κέντρο της οποίας είναι η παλαιά "Πόλις των Αθηνών" - αλλά με απευθείας τηλεμεταφορική σύνδεση από τις τροχιακές βάσεις.
Φυσικά, όσοι επισκέπτες θέλουν μια "γεύση από Αιγαίο" μπορούν να ταξιδεύουν και με τα συμβατικά αντιβαρυτικά "Δελφίνια" από τα λιμάνια του Πειραιά, της Αίγινας, της Ραφήνας και του Λαυρίου ή με το Υπεραττικό μετρό από τη γραμμή 38-Μπλε "Ομόνοια^17 - Μύκονος."


Πιέστε εδώ για ένα 3d-ινφόγραμμα σχετικά με τα Βυθισμένα Νησιά της Ελλάδας


Tα τέσσερα βυθισμένα "νησιά" Αμφίτριτος, Πρώτεα, Γοργώ και Τέλεστος
δημιουργήθηκαν ανάμεσα στον 27ο και 29ο αιώνα για πειράματα ή σαν τόποι εξορίας.

Η Αμφίτριτος δημιουργήθηκε αρχικά σαν υποθαλάσσια αποικία από τον νεο-τρανσανθρωπιστή (transhumanist) βιομήχανο Άλαν Μπλέηντ τον 4ο - συνεταίρο σήμερα των K.I.I. (Kadmian Intersolarian Industries) - σαν πείραμα για τη δημιουργία υποθαλάσσιων πόλεων αλλά στην πραγματικότητα ήταν κρησφύγετο της ομάδας αντίστασης ενάντια στη δικτατορία του καθεστώτος του "Συμβιωτικού", της σατανικής τεχνητής νοημοσύνης που είχε σκλαβώσει για δύο αιώνες σχεδόν όλη τη Γη.

Η Τέλεστος δεν ήταν παρά μια υποθαλάσσια επιστημονική βάση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θεμελιωμένη στην αρχή του 27ου αιώνα, που έκανε έρευνες για να ανακαλύψει πιθανούς τρόπους να κλείσουν τα ρήγματα που προκάλεσαν τόσους καταστροφικούς σεισμούς στο παρελθόν. Όταν οι έρευνες στέφθηκαν ξαφνικά από απρόσμενη επιτυχία η βάση πήρε το όνομα "Τέλεστος".
Η ιστορική σημασία της βάσης βοήθησε στο να μην διαλυθεί αλλά να μείνει σαν ιστορικό μνημείο που με τα χρόνια έγινε τόπος προορισμού για πολλούς τουρίστες που αναζητούν υποθαλάσσιες συγκινήσεις στους "λόφους", τα "φαράγγια" και τα "βουνά" στο βυθό του Αιγαίου.

Η Πρώτεα και λίγο μετά η Γοργώ δημιουργήθηκαν σαν στρατόπεδα συγκέντρωσης γενετικά μεταλλαγμένων ανθρώπων που θέλησαν να μοιάσουν στα μυθικά όντα της θάλασσας, γοργόνες, τρίτονες κλπ. Η απαγόρευση από το καθεστώς του Συμβιωτικού προς τα νέα αυτά όντα να εμφανίζονται στον κόσμο της επιφάνειας και η αφαίρεση κάθε ανθρώπινου δικαιώματός τους, έκανε πολλά από αυτά - που δεν ήθελαν να υποστούν κοσμητική/γενετική χειρουργική και να γίνουν ξανά συμβατικοί άνθρωποι - να εξοριστούν ή αυτοεξοριστούν στη βυθισμένη Πρώτεα. Ενώ η Γοργώ - που απέκτησε το όνομά της αργότερα - ήταν αρχικά στρατόπεδο συγκέντρωσης όσων συμβατικών ανθρώπων υποστήριζαν τις επιλογές των Πρωτεέων.

Μερικές δεκαετίες μετά την πτώση του διαβολικού καθεστώτος μια μερίδα νεορομαντικών καλλιτεχνών από όλο το σύμπαν θέλησε να πλησιάσει τους ξενόφοβους Πρωτεείς και έτσι έφτιαξε την καλλιτεχνική αποικία Γοργώ, η ζωή στην οποία γρήγορα απέκτησε και μυστικιστικές προεκτάσεις, αναστηλώνοντας και επεκτείνοντας τα εγκαταλελειμένα κτίρια του στρατοπέδου συγκέντρωσης.
Τα βιτρώ των ναών στην "Χώρα" της Γοργούς θεωρούνται από τα ομορφότερα του γαλαξία, ενώ οι Σειρηναϊκοί Χοροί στο ετήσιο φεστιβάλ στην κοντινή Πρώτεα προσελκύουν χιλιάδες επισκέπτες κάθε άνοιξη.



--------------------------------------------------


Όσοι θέλετε να επισκεφτείτε την πανέμορφη Λουσίλλεα Νοκτάνα, πρωτεύουσα του Νόκτιλουξ (γνωστού και σαν Νυκτόφως), ενός από τους λιγότερο γνωστούς Παλαιούς Κόσμους, φροντείστε να ανανεώσετε το τηλεμεταφορικό σας εμφύτευμα σύντομα και οπωσδήποτε πριν το τέλος Σεπτεμβρίου 3515 (ημερομηνία Γης)!

Σε λίγες εβδομάδες, στα βόρεια πλάτη του Νόκτιλουξ θα εμφανιστεί το Χρυσαφένιο Σέλας όταν η σελήνη του πλανήτη θα βρεθεί μπροστά από τον ήλιο του. Το φαινόμενο συμβαίνει μία φορά κάθε 20 χρόνια!
Η έκλειψη θα διαρκέσει για 8 συνεχείς μέρες και ο ήλιος θα φαίνεται ακίνητος στον ορίζοντα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα όχι μόνο την εμφάνιση του μεγαλειώδους Χρυσαφένιου Σέλαος αλλά και την αστραποβόλιση των ιδιότυπων λαμπερών νεφών, που είναι φωτεινά ακόμα και τη νύχτα, τα οποία έδωσαν στον πλανήτη το όνομά του.
Η πόλη Λουσίλλεα Νοκτάνα θα φωτιστεί ολόκληρη και κατάλευκη, με τους σπειροειδείς πύργους της να δημιουργούν ένα μοναδικό θέαμα από λευκό και χαλκόχρυσο φώς λίγο πριν ξεκινήσει η έκλειψη.
Μάλιστα, αν νιώσετε έντονη σεξουαλική διέγερση, μην ανησυχήσετε. Η ιδιότυπη δόνηση του ορατού φωτός τη στιγμή που όλος ο πλανήτης βυθίζεται στο χαλκόχρυσο χρώμα της έκλειψης επενεργεί στο νευρικό σύστημα των περισσοτέρων όντων ανοίγοντας τα κέντρα της ερωτικής επιθυμίας. Η ηδυπαθής Λουσίλλεα Νοκτάνα σας περιμένει!


-----------------------------------------------------------------
THIS IS...GNN News. The Galactic Noumenal Network News!