Γιατί τα γράφω αυτά; Δεν ξέρω. Μου έρχονται στις πιο άσχετες στιγμές. Όταν είμαι μισοκοιμισμένος, στο δρόμο, στο λεωφορείο, οπουδήποτε. Χιουμοριστική sci-fi. Xμμ, γιατί όχι; Ίσως και να έχουν πλάκα, ίσως και να δείχνουν κάτι. Ποιος ξέρει;
Τα περισσότερα "νέα" πάντως συμβαίνουν στο σύμπαν της Μυθαστρίας, μερικά όμως είναι απλώς σάτιρα ή σαρκασμός για τωρινές καταστάσεις στον κόσμο μας.



THIS IS GNN NEWS (GALACTIC NOUMENAL NETWORK NEWS) 1.

Please choose lang-ώσσα.

Μεταφραστής λειτουργεί κανονικά.

Επιλέξτε παρουσιαστή.

Χαίρετε. Μόλις μεταδόθηκαν τα παρακάτω νέα. Για περισσότερες πληροφορίες πιέστε το πλήκτρο σύνδεσης με το Νοο-δίκτυο, όπου και να βρίσκεται στο σώμα ή το νου σας.


- Η νοήμων μορφή τέχνης Νεοκλασσία που έκλεψε το υπεριώδες «χρώμα» από το τρισδιάστατο σύμπαν συνελήφθη απόψε, πέφτοντας στην πρισματική παγίδα που είχαν στήσει οι Μουσαμόφθαλμοι Εικονογράφοι. Η Νεοκλασσία κάποτε ήταν πρέσβειρα της διάστασής της στο τρισδιάστατο σύμπαν, αλλά δικάστηκε πριν χρόνια για την πώληση ψευδών μορφών τέχνης μέσω του Νοοδικτύου, υλικό που θεωρείται διακίνηση ζωντανών οργάνων στην πατρίδα της.


- Οι τετραμφίποδες κβαντοφάγοι ψήφισαν το επόμενο εξελικτικό τους βήμα μετά από διαβουλεύσεις δεκαετιών και θα είναι πια γνωστοί ως πενταπολύποδες κβαντοεδέσμιοι αυξάνοντας έτσι τον πληθυσμό τους σε 7 άτομα. Παρακαλούνται όλα τα νοήμονα όντα να τους αποκαλούν με το νέο τους κώδικα-dna.


- Το μοτίβο "488-Ξ-54^^-988" γνωστό και σαν "Ο κόλακας του Βασιλιά" θα είναι κλειστό για επισκευές. Παρακαλούνται οι Ηθοποιοί μεταξύ 8ης και 15ης Διάστασης που κατοικούν στο Χρονοβίωνα να χρησιμοποιήσουν παρεμφερή μοτίβα μέχρι να αποκατασταθεί το 488.


- "Το πανάρχαιο παιχνίδι Ζατρίκιο που ανακάλυψαν χρονοταξιδιώτες στον 31ο αιώνα - εποχή που επισήμως θεωρείται σαν η αρχή του πολιτισμού - είναι τελικά η αιτία της πτώσης της Κυβοειδούς Αυτοκρατορίας", είπε απόψε σε συνέντευξη τύπου ο Λέκτωρ του Πανεπιστημίου της Ανιστόρικα.


- Χίλια δεκαπέντε θηλυκά και τετρακόσια οκτώ αρσενικά Τεμποράλια μαζί με δώδεκα άφυλους Τεμποράλιους καταλύτες, ξέφυγαν όταν η Υπερπύλη που τα μετέφερε σε ερευνητικό κέντρο αναδιπλώθηκε για δύο δευτερόλεπτα, με αποτέλεσμα οι καταλύτες να φοβηθούν τόσο που άρχισαν να εξαπολύουν τους σπόρους τους. "Ο αέρας γέμισε σπόρια", μας είπε ένας έκπληκτος αυτόπτης μάρτυρας, "ήταν τρομερό! Πριν καλά-καλά το καταλάβουμε, τα αρσενικά με τα θηλυκά Τεμποράλια άρχισαν να συνουσιάζονται ασταμάτητα". Ο Διευθυντής του Ερευνητικού Κέντρου ζητά βοήθεια από κάθε πολιτισμό που διαθέτει κλουβιά. "Για αρχή…..για αρχή μόνο", μας είπε κάθιδρος, "χρειάζομαστε δώδεκα εκατομύρια κλουβιά". Ο χρόνος κύησης ενός Τεμποράλιου είναι ανάμεσα στα 10-20 δευτερόλεπτα ανάλογα με την ηλικία των θηλυκών, την καρπερότητα των αρσενικών και τον αριθμό των σπόρων που εκτοξεύουν οι καταλύτες.


- Ένας Υστερικός Μανδηλοφόρος εμφανίστηκε μετά από εκατοντάδες χρόνια, στη μέση της παρέλασης για την ενθρόνιση της Πριγκίπισσας Τεντερέλλα της 87ης. Η πριγκίπισσα τρόμαξε τόσο που έχασε όχι μόνο δεκατρία στρώματα φολίδων αλλά εξωτερίκευσε τα γεννητικά της όργανα πρόωρα, αλλάζοντας έτσι φύλο. Η βασιλομήτωρ και οι σύμβουλοι του παλατιού αναζητούν τώρα το πρωτόκολο για την ενθρόνιση του νέου Πρίγκιπα. Ο Υστερικός Μανδηλοφόρος που φυσικά συνελήφθη είπε, "Δεν ήθελα να κάνω κακό, αλλά μόνο να δηλώσω την προσωπική μου απέχθεια προς τη μοναρχία ως πολίτευμα".


- Τα φαρμακευτικά σκευάσματα Provagin και Propen, για τα οποία έγιναν τόσες αντιπαραθέσεις τους τελευταίους μήνες σε όλα τα ΜΜΕ, απαγορεύτηκαν δια νόμου σε ολόκληρο το γαλαξία, ενώ οι διαφημήσεις τους αποσύρθηκαν από ολόκληρο το Νοο-δίκτυο. Κυκλοφορούν όμως μερικά δωρεάν δείγματα ακόμα. Παρακαλούμε αν λάβετε διαφήμηση ή τέτοιο δείγμα τηλεμεταφορικά ή Νοητικά ειδοποιήστε τον πλησιέστερο αστυνομικό κόμβο.
«Ανοησίες και υπερβολές» μας είπε ένας πρώην χρήστης. «Δοκίμασα το Provagin για μία μόνο μέρα, και από άντρας έγινα μια τέλεια γυναίκα. Πώς;  Όχι, δεν είχα καμμία παρενέργεια στον σεξουαλικό μου προσανατολισμό. Kαθόλου. Παρέμεινα ετεροφυλόφιλος».
«Καθόλου ανοησίες» δήλωσε μία άλλη χρήστης. «ΟΚ, το Propen με έκανε να γίνω άντρας. Αλλα οι οδηγίες δεν ήταν καθόλου σαφείς. Πόσα χάπια πήρα? Κάπου 25. Όχι δεν με πείραξε το ότι το πέος που απέκτησα ήταν 2,5 μέτρα. Απλά δεν μπορούσα να κάνω πιπί μου. Καταλαβαίνετε….»
Η φαρμακευτική εταιρία παραγωγής του Propen και Provagin κατηγορείται επίσης για την διάθεση των παρασκευασμάτων σε ΜΗ-ανθρωποειδείς φυλές, όπως στους άφυλους Πολυπλοκαμοφόρους του Ζεντέντια-5.

- Έκτακτη είδηση: Τα Τεμποράλια συνεχίζουν αν συνουσιάζονται και ο πλανήτης κυρήχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

********************************************************************

-Pop-up: Βαριέστε τη ζωή σας; Τα ίδια και τα ίδια; Γιατί να μείνετε κλεισμένοι στο σπίτι όταν όλοι οι άλλοι διασκεδάζουν; Αν έχετε όρεξη για αληθινές περιπέτειες, για μια αληθινή μεταμόρφωση, αν νιώθετε το σώμα σας να σας πνίγει και θέλετε επιτακτικά μια αλλαγή η λύση βρίσκεται ΕΔΩ και ΤΩΡΑ! Είστε γυναίκα; Τόσο το καλύτερο! Είστε άντρας; Τόσο το καλύτερο! To Propen (μόνο για γυναίκες) ή το Provagin (μόνο για άντρες) είναι για σας! Νιώστε την πληρότητα της μεταμόρφωσης, αγγίξτε αυτό που πότε δεν φανταστήκατε πως θα αγγίζατε στο σώμα σας. Αλλάξτε φύλο και βιώστε το άλλο μισό της ύπαρξης! Αποτελέσματα άμεσα μέσα σε 2 μόνο ώρες!

Download 3dVideo: ProVagPen3dVideo-4dtp://provagpenvideo.dl.ga.

Και μην ξεχνάτε την εγγύησή μας! Αν δεν μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι, μας επιστρέφετε το προιόν και η ενέργειά που δώσατε θα μεταφερθεί πάλι στο λογαριασμό σας.
Είμαστε τόσο σίγουροι για το προιόν μας, που σας δίνουμε ένα φιαλίδιο ΔΩΡΕΑΝ! Ναι, ΔΩΡΕΑΝ!
Κάντε κλικ στον σύνδεσμο για το βίντεο και ταυτόχρονα το δώρο σας θα επιλεγεί αυτόματα και θα τηλεμεταφερθεί αμέσως στο χώρο που επιλέξατε.


***************************************************************


THIS IS GNN NEWS!