Δεύτερο αλλά ανεξάρτητο μέρος από τα κωμικά επεισοδιάκια ε.φ. που μου έρχονται να γράφω κατά καιρούς.
To 1o μέρος βρίσκεται εδώ: This Is GNN (1)





THIS IS GNN NEWS (GALACTIC NOUMENAL NETWORK NEWS) 2.

Please ch-έξτε γλώσσα

Μεταφραστής λειτουργεί κανονικά.

Επιλέξτε παρουσιαστή.

THIS IS GNN NEWS. Για να μην αργεί η ενημέρωσή σας ούτε ένα φεμτοσεκόντ.

Κλικάρετε το πλήκτρο σύνδεσης με το Νοο-Δίκτυο για άμεση σύνδεση. Γεγονότα του τελευταίου μικροδευτερόλεπτου.

Για τους κατοίκους της Γης: Σε περίπτωση στρεβλώσεων κατά τη λήψη, συνδεθείτε με τον διακομιστή-αναμεταδότη μας στη σφαίρα Ντάισον του Αντάρη.



- Η τελευταία συνέντευξη με την συμπερασματική νοήμονα μορφή του πίνακα Μόνα Λίζα δώθηκε σήμερα. Η Τζιοκόντα για άλλη μια φορά σχολίασε τα τρέχοντα με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο. «Η επιστήμη σας μου άνοιξε ένα παράθυρο στον κόσμο του αιώνα μας. Και βλέπω πολλά. Αναρωτιέστε γιατί συνεχίζω να χαμογελώ με τον ίδιο τρόπο εδώ και δυόμιση χιλιετηρίδες. Μην αναρωτιέστε γι’αυτό. Αναρωτηθήτε μόνο τι θα σημαίνει αν ξαφνικά αρχίσω να γελάω, να ξεκαρδιστώ στα γέλια, μιέι κάρι!».




- Η γνωστή εικονική παρουσιάστρια εκπομπών «κοινωνικού σχολιασμού» Βουκίνα Κατίν, έκανε μήνυση στον υπεύθυνο του σεμιναρίου με θέμα «Υπάρχει νοημοσύνη σήμερα στο σύμπαν;» Λάιγκο Ντε Βαναρέλις, που έλαβε χώρα πριν τρεις μέρες στον Τιτάνα.
«Ναι, ήταν τιμή μου που με προσκάλεσαν να μιλήσω» δήλωσε συγχυσμένη η κυρία Κατίν, «αλλά δεν μου είπαν πως θα ήμουν το αποδεικτικό στοιχείο πως δεν υπάρχει σήμερα νοημοσύνη στο σύμπαν. Θεωρώ πως αυτό είναι ρατσισμός προς όλα τα τεχνητά όντα όπως εγώ, στα οποία έχει αναγνωριστεί η νοημοσύνη και ίση θέση και δικαιώματα με τα φυσικά όντα.»
Ο καθηγητής Ντε Βαναρέλις μας είπε: «Η κυρία Κατίν κάνει λάθος. Δεν αναφερόμουν στην ίδια ως αποδεικτικό στοιχείο, ούτε σε κανένα άλλο τεχνητό ον. Αναφερόμουν στους τηλεθεατές της.»




- Μην χάσετε απόψε την πρώτη μετάδοση του χοροδράματος «Αέλιος εν Υπερκαινοφανία» με κορυφαία – στο ρόλο της Υδρογένεια ντεΜορτάλις - την μπαλερίνα γκαλάκτικα αμπσολούτα, Τιμέα Τίλβαρα Αλταβίσκαγια. Στο ρόλο του Αελίου Τεθνεότος, ο Σεργκέι Τεοντάι Ραχμάνινοφ.
Οι θέσεις ασφαλείας είναι κλεισμένες και παρακαλούνται οι κάτοχοι ιδιωτικών σκαφών να μην πλησιάσουν πιο κοντά από δύο έτη φωτός τον εκρηγνυόμενο αστέρα.
«Το χορόδραμα θα λάβει χώρα μέσα στη φωτόσφαιρα του άστρου ΗDL-1458595-J αλλά οι χορευτές και ηθοποιοί μόνο εικονικά θα φαίνονται να χορεύουν στις εκλάμψεις του» τόνισε ο υπεύθυνος ασφαλείας.
Ο διευθυντής της ορχήστρας, από το κέντρο ελέγχου, μας δήλωσε ενθουσιασμένος: «Για πρώτη φορά θα μπορέσουμε να ακούσουμε το χορόδραμα ακριβώς όπως πρέπει, όπως το συνέθεσε η φύση. Ναι, θα υπάρχουν κάποιες εικαστικές μικρο-αλλαγές, ειδικά στην ταχύτητα των εκπομπών νετρονίων στη δεύτερη πράξη, αλλά επιθυμούσαμε κάτι αυθεντικό και αυτό θα παρουσιάσουμε απόψε». «Ελπίζουμε ο καιρός να είναι αίθριος και ο ηλιακός άνεμος να μη μας τα χαλάσει, βέβαια» είπε γελώντας.




- Οι υπολογιστές νέας γενιάς παρουσιάστηκαν χτες στην έκθεση της Νέας Τοκυοχάμα «Το Νοο-δίκτυο και οι εφαρμογές του στην αυγή του 88ου αιώνα».
Οι νέοι αυτοί υπολογιστές θα εκμεταλεύονται μικρές τεχνητές μαύρες τρύπες, στον ορίζοντα γεγονότων των οποίων θα μπορούν να αποθηκεύονται ή και να μεταδίδονται δεδομένα άνω του ενός οκτάκις εκατομυρίου κουαντραμπίτ το δευτερόλεπτο.
«Σύντομα θα μπορούμε να μιλάμε για φορητά σύμπαντα» δήλωσε ο Ιντερ-Μπούντα Μεσσιάνικους, διευθυντής της γνωστής Πολυαστρικής εταιρίας. «Επιτέλους το Νοο-δίκτυο θα γίνει γρήγορο και προσιτό σε όλους».
Σε ερώτησή του ανταποκριτή μας στη Νέα Τοκυοχάμα σχετικά με την αδυναμία της ύλης να αποθηκεύσει οτιδήποτε πέρα από το μοριακό επίπεδο, μας είπε:
«Ύλη; Ποιος χρειάζεται την ύλη; Ο υλικός κόσμος δεν είναι παρά μια φαντασίωση, μια *μάγια*. Ο αληθινός κόσμος, ξεκινά όταν η παραίσθηση της ύλης ξεπερνάται, προχωρόντας προς την νιρβάνα.
Και αυτό θα είναι και το όνομα του νέου υπολογιστή».




- Ο Νετζιμότο μπεν Αραχουέζ ντε Παπανικολάου, κληρονόμος της τεράστιας Πολυαστρικής εταιρίας ΑΡΑΝΤΕΠΑ που ανοίκει σε μια από τις πιο αριστοκρατικές οικογένειες με την πιο άσπιλη γραμμή αίματος της Γης, ανακοίνωσε τον αρραβώνα του με την πριγκίπισσα της Φιτζινησίας, Ελεονώρα Παρβάτι φον Λινγκ μακ Μπάντου της δυναστείας Παπανδρέου.
Η δεξίωση των αρραβώνων θα λάβει χώρα στην Σαμοργό, ιδιόκτητο νησί των ντε Παπανικολάου στον Ειρηνικό ωκεανό.
«Όχι δεν είναι θέμα κάποιας παρωχημένης αντίληψης περί γαλάζιου, ή άλλου χρώματος, αίματος. Με το Νετζιμότο αγαπιόμαστε.» είπε λίγο ξαφνιασμένη η Ελεωνόρα Παρβάτι όταν ρωτήθηκε. «Αλλά όπως και να το κάνουμε, πρέπει να διατηρηθεί η κληρονομιά του αγνού Γήινου DNA. Και είναι θέμα παράδοσης επίσης».
«Οι οικογένειές μας έχουν τις ρίζες τους στη Γη, και τα γενεαλογικά μας δέντρα έχουν παραμείνει αγνά εδώ και τριάντα γενιές» είπε με κάποιο εκνευρισμό ο Νετζιμότο. «Είμαστε αυθεντικοί Γήινοι και δεν ντρεπόμαστε γι’αυτό!».




- Και μία είδηση από την Αθήνα της Γης. Η 2806η επαίτιος της εξέγερσης του Πολυτεχνείου «αμαυρώθηκε πάλι από βίαια επεισόδια» ανάμεσα στους Κουκουλοφόρους και τις Δυνάμεις των Ματ.
Οι Κουκουλοφόροι έριχναν μικροπυρηνικές βόμβες στον ενεργειακό θόλο που σκεπάζει τα αρχαία ερείπια του Πολυτεχνείου, ενώ οι Δυνάμεις των Ματ αντέδρασαν με τη ρίψη σεξογόνων.
Χιλιάδες τουρίστες παραβρέθηκαν να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις της επαιτίου και οι περισσότεροι έφυγαν κατευχαριστημένοι.
«Είναι υπέροχο να παρακολουθείς ζωντανά μια αρχαία παράδοση» είπε μια τουρίστρια από τον Άρη. Η Ελλάδα ποτέ δεν ξεχνά τις παραδόσεις της». «Αν και υπάρχει κάτι το παγανιστικό και ειδωλολατρικό σε αυτή τη λαογραφική αναβίωση» δήλωσε ένας κυβερνοιερέας, «οπωσδήποτε δείχνει την πλούσια φαντασία του λαού μας, που πάντα έτεινε να ανθρωποποιεί ακόμα και τα πιο φυσικά φαινόμενα».
Ο λαογράφος-ιστορικός κ.κ. Aνδρομέδειος Βοοτιδέας, πρόεδρος της Ακαδημίας Ιστορικών Μελετών, είπε:
«Μα φυσικά, κάθε λαϊκή παράδοση έχει τις ρίζες της σε κάτι αληθινό. Οι αρχαίοι μας πρόγονοι, σοφοί μα και δεισιδαίμονες, λάτρευαν πολλές θεότητες, και προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να αποσπάσουν την εύνοιά τους ή να αποφύγουν την οργή τους.
Έτσι, οι Κουκουλοφόροι πετούν τις μικροπυρηνικές βόμβες στο ναό της θεάς Εξουσίας, που ήρθε από τους ουρανούς, πιστεύοντας πως με αυτό τον τρόπο θα την κάνουν να κρυφτεί στην μαύρη τρύπα από όπου βγήκε, ενώ οι Δυνάμεις των Ματ, που υπηρετούν σύμφωνα με το μύθο τη θεά, αντικρούουν τους αντιπάλους τους με τα σεξογόνα, που συμβολίζουν το πάθος και τον έρωτα για τη θεά Εξουσία και τα δώρα που αυτή δίνει στους πιστούς της.
Έτσι και η λαϊκή έκφραση «αμαυρώθηκε από βίαια επεισόδια» σημαίνει πια «παρακολουθήσαμε τα τεκταινόμενα και περάσαμε όλοι υπέροχα».



- Σχετικά όμως με την επαίτιο του Πολυτεχνείου ο γνωστός και ιδιαίτερα αμφισβητούμενος ιστορικός Μέρλιν Σειληνός-Ανάθεμας είπε:
«Όχι. Εγώ πιστεύω πως οι αρχαίοι δεν πίστευαν σε καμμιά θεά Εξουσία. Το Πολυτεχνείο δεν ήταν ναός αλλά εκπαιδευτικό ίδρυμα, και εκεί συνέβη ένα σημαντικό, και άγνωστο πια, γεγονός, που επανέφερε τη Δημοκρατία στην Ελλάδα, και τα παιδιά που έχασαν τη ζωή τους εκεί, την έχασαν γιατί πίστευαν στο ιδεώδες της Ελευθερίας. Σε ιδεώδη και όχι σε θεούς, ή σε λαογραφικές αντιπαραθέσεις, τονίζω!»
Η δήλωση αυτή του κυρίου Ανάθεμα, θεωρήθηκε προσβλητική για τα χρηστά ήθη και ιστορικά παραπλανητική, και του επιβλήθηκε πρόστιμο.




- Και μια είδηση της τελευταίας στιγμής: Η κυρία Βουκίνα Κατίν απέσυρε τη μήνυση ενάντια στον καθηγητή Ντε Βαναρέλις.
Η γνωστή παρουσιάστρια δήλωσε: «Ε, λοιπόν, ναι. Ο υπερνοητικός δίαυλος που φιλοξενεί την εκπομπή μου αποφάσισε να παρουσιάσει όλο το συνέδριο, που τόσο με πρόσβαλε, στο κοινό. Το αποτέλεσμα; Η αύξηση της τηλεθέασης έφτασε το 687%. Νιώθω δικαιωμένη πια. Αλλά έχω μια ερώτηση για τον κύριο ΝτεΒαναρέλις. Τι έχετε να πείτε τώρα για τη νοημοσύνη των τηλεθεατών μας, κύριε καθηγητά; Ε; Ε;»


THIS IS……GNN News. The Galactic Noumenal Network News! (2)